Vegan Challenge en EVA starterskit

Geen beter seizoen voor een culinair verantwoorde uitdaging als de lente! Dat vinden ze bij zowel het Nederlandse Viva Las Vega’s als de Belgische vegetariërsorganisatie EVA.

Vandaag gestart

De lente mag dan al begonnen zijn, de Vegan Challenge start pas vandaag (geen grap). Wat? Te laat? Nee hoor, het is nóóit te laat om een maand (of voorgoed) de worsten, hamlapjes, strooikaas en eieren links te laten liggen en de onvoorstelbaar smakelijke wereld van het planteneten binnen te stappen.

En eieren…die kan je rond Pasen per kilo eten. In de vorm van 100% pure chocolade dan 🙂

Inschrijven kan dus nog steeds op www.veganchallenge.nl. Via mail ontvang je dan allerlei recepten en tips om de uitdaging zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Zeker doen als je ook om de paashaas zelf geeft!

Er is nog meer

Alsof dit alles nog niet inspirerend genoeg is doet ook EVA er een schepje bovenop met een heuse veggie starterskit! Die werd gepresenteerd op de zopas afgelopen editie van de Goed Gevoel Ladies Fair (waar mijn vrouw Elke op afging voor een reportage. Je leest het hier), maar je kan de veggie starterskit meteen ook gratis en voor niets downloaden op deze pagina. Woehoew!!!

De inhoud van de kit? Ik heb nog geen idee. Maar daar kom ik snel achter 😉

Meer over veganisme >>

No Milky Way 2 - vegan lunch

Ben jij de saaie boterhammen ook zo beu? Check dan zeker ons boek met heerlijke lunchrecepten (warm en koud).

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • vegan kookboeken
 • Meest recente berichten

 • Recente reacties

 • Ook lezen?

  Vegan sneakers

  Vegan sneakers

  Sneakers, ik kan ze de hele dag dragen. Eigenlijk draag ik ze ook de hele dag. Het is een heel stuk comfortabeler dan een andere

  Vegan mascara merken

  Vegan mascara

  Mascara is zo’n lastig ding waarvan de ingrediënten vaak niet duidelijk zijn, waardoor je niet goed weet of de mascara wel of niet vegan is.

  cadeuatips vegans

  13 beste cadeautips voor veganisten

  Of het nu gaat om een verjaardag, een huwelijksfeest, een housewarming party of de eindejaarsfeesten … cadeautjes kopen (en krijgen) hoort er simpelweg bij. Niet