Vegan Challenge en EVA starterskit

Geen beter seizoen voor een culinair verantwoorde uitdaging als de lente! Dat vinden ze bij zowel het Nederlandse Viva Las Vega’s als de Belgische vegetariërsorganisatie EVA.

Vandaag gestart

De lente mag dan al begonnen zijn, de Vegan Challenge start pas vandaag (geen grap). Wat? Te laat? Nee hoor, het is nóóit te laat om een maand (of voorgoed) de worsten, hamlapjes, strooikaas en eieren links te laten liggen en de onvoorstelbaar smakelijke wereld van het planteneten binnen te stappen.

En eieren…die kan je rond Pasen per kilo eten. In de vorm van 100% pure chocolade dan 🙂

Inschrijven kan dus nog steeds op www.veganchallenge.nl. Via mail ontvang je dan allerlei recepten en tips om de uitdaging zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Zeker doen als je ook om de paashaas zelf geeft!

Er is nog meer

Alsof dit alles nog niet inspirerend genoeg is doet ook EVA er een schepje bovenop met een heuse veggie starterskit! Die werd gepresenteerd op de zopas afgelopen editie van de Goed Gevoel Ladies Fair (waar mijn vrouw Elke op afging voor een reportage. Je leest het hier), maar je kan de veggie starterskit meteen ook gratis en voor niets downloaden op deze pagina. Woehoew!!!

De inhoud van de kit? Ik heb nog geen idee. Maar daar kom ik snel achter 😉

Meer over veganisme >>

No Milky Way 2 - vegan lunch

Ben jij de saaie boterhammen ook zo beu? Check dan zeker ons boek met heerlijke lunchrecepten (warm en koud).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • vegan kookboeken
 • Meest recente berichten

 • Recente reacties

 • Ook lezen?

  cadeuatips vegans

  13 beste cadeautips voor veganisten

  Of het nu gaat om een verjaardag, een huwelijksfeest, een housewarming party of de eindejaarsfeesten … cadeautjes kopen (en krijgen) hoort er simpelweg bij. Niet

  Vegan jeans - duurzaam

  Vegan jeans

  Als vegan kan het soms een uitdaging zijn om een vegan jeans te vinden. Daarom ging ik op zoek naar welke merken dit aanbieden. Naar

  Vegan riemen voor dames en heren

  Vegan riemen voor dames & heren

  Vegan riemen? Ja hoor, vegan draait niet alleen om eten. Een degelijke riem is vaak gemaakt van leder en dat is een dierlijk materiaal wat

  Download gratis weekmenu

  vegan weekmenu