vlot vegan bundel

Krijg niet alleen meer dan 100 recepten, maar ook een gids met hoe je vegan makkelijk in jouw leven kan toepassen.

Actie!!! €10 korting

Ben je aan het overwegen om je levensstijl
(meer) plantaardig te maken?
Goed idee, want het is een fantastische manier van eten en leven!

Door veganistisch te eten, zorg je – direct en indirect – voor een heleboel positieve ontwikkelingen. Niet alleen je persoonlijke gezondheid gaat er op vooruit, ook op het vlak van milieu en dierenwelzijn lever je een grote bijdrage. Al etend de wereld verbeteren … kan het eigenlijk nog mooier?

Wat heb ik voor je?

vlot vegan - bundel

De gids

Meer dan 160 pagina's waarin je ontdekt waarom veganisme een goede keuze is voor zowel jezelf, de dieren als het milieu. Hoe je zeker geen tekorten komt en sociale obstakels overwint.

+100 recepten

Meer dan 100 recepten die je dierlijke gerechten doen vergeten. Snel klaar of makkelijk voor te bereiden, variatie met klassieke en bijzondere recepten.

ABC

Het vegan woordenboek. Ontdek hier nieuwe ingrediënten, hoe je ze kan gebruiken en waar je ze kan kopen.

Werkboek

In dit werkboek kan je oefeningen maken om veganisme volledig eigen te maken. Je bepaalt je eigen doelen, of dat nu 1x per week vegan eten is of volledig vegan worden. Je hebt een plan waardoor je je obstakels overwint.

Sneller op tafel

Heb jij veel tijd? De meeste mensen niet. Vandaar dit ebook waarin je ontdekt hoe je sneller gerechten op tafel kan toveren. Tips hoe je zonder recept aan de slag kan en mealprep.

Bonussen

Bij de Vlot Vegan bundel heb ik ook enkele bonussen voor je, zoals een lijst met vegan voeding, checklist om plantaardige melk te maken, checklist om eieren te vervangen,...

Het is mijn missie om de vegan (plantaardige) lifestyle zo toegankelijk mogelijk te maken en jou te inspireren om bewuster te eten en te leven.

Hoi, ik ben Elke. In 2000 werd ik vegetariër en dacht ik goed bezig te zijn voor de dieren.

Enkele jaren later, in 2005 kwam ik achter de feiten over het dierenleed dat zuivel en eieren met zich meebracht. Ik werd vegan in een tijd dat er nog bijna niks te vinden was in de supermarkt. Gelukkig is dat nu enorm veranderd waardoor het steeds makkelijk wordt.

Ik merkte ook in mijn darmen een groot verschil nadat ik met zuivel gestopt was en kwam er achter dat het ook nog eens goed is voor het milieu.
Wow, dat is win-win-win!

In 2013 startte ik de blog Veganistisch Koken om mensen te inspireren om (vaker) veganistisch te gaan koken (en leven).

Je weet de voordelen, waarom lukt het je niet?

Niet zo gek hoor. Hoewel veganisme populairder is dan ooit … jezelf en je manier van leven ‘transformeren’ zorgt al-tijd voor probleempjes. Zeker als je geen (of zelfs gewoon minder) dierlijke producten meer gebruikt.

Misschien herken je deze “probleempjes” wel?

Ik snap je ... maar het kan echt wel.
En makkelijker dan je denkt.

Je weet de voordelen, waarom lukt het je niet?

Wat je net hebt gelezen, zijn de meest voorkomende obstakels die ik in de loop der jaren van onze volgers en klanten heb vernomen. En raad eens … ze zijn stuk voor stuk onterecht!

Natuurlijk; het is normaal dat er een heleboel twijfels door je hoofd spoken. Je levensstijl veranderen zonder al te veel voorkennis is als naaktzwemmen in een bassin met uitgehongerde haaien. Tricky.

Die haaien hebben trouwens véél meer moeite met veganisme dan jij ooit zal hebben 😉

Nee, als je je levensstijl succesvol wil aanpassen, heb je in feite 3 dingen nodig:

En dat heb ik voor je!

Wil je effectief aan de slag met jouw ‘plantaardige doelen’,
dan is de ebook bundel Vlot Vegan exact wat je nodig hebt.

Met deze online cursus kan je thuis aan de slag en leer je stap-voor-stap hoe je jouw ideale levensstijl kan bereiken.

Je gaat op een leuke manier ervaren …

vlot vegan - bundel

vlot vegan bundel

+160 pagina's info en kennis om veganisme vlot eigen te maken

Vlot vegan - de gids

Waarom vegan?

Redenen om plantaardig te eten, waarom zou je geen vlees, vis, eieren en melk eten? Welke keuzes maak jij?

Transformatie

Hoe je stap voor stap veranderingen kan aanbrengen in je voeding en levensstijl.

Voedingsstoffen

Alle voedingsstoffen die je nodig hebt en hoe je op een simpele manier gezonder kan eten.

De basis

Hoe vind je vegan producten, hoe kan je al het lekkers vervangen zodat het leven niet saai wordt.

Maaltijden aanpassen

Hoe kan je je ontbijt, lunch, diner en maaltijden aanpassen. Wat kan je zoals eten?

Sociaal

Hoe je ervoor zorgt dat anderen je keuze gaan respecteren, hoe je sociaal ongemakkelijke situaties makkelijk kan ‘overleven’.

Lifestyle

Hoe je behalve je voeding ook de rest van je lifestyle stap-voor-stap kan veranderen.

+100 snelle en makkelijke recepten die je dierlijke producten doen vergeten

Vlot vegan - +100 recepten

In Vlot Vegan vind je recepten die makkelijk zijn en meestal hele gewone dingen. Sommige zijn heel snel klaar, andere kosten iets meer tijd maar die kan je dan in een grotere portie maken voor in de diepvries of die kan je voorbereiden en hoef je het moment dat je wilt gaan eten enkel nog maar in de oven te schuiven. Ook staan er in het boek heel wat eenpanstoofpotjes, hiervoor het je dus maar één kookpot nodig wat je een heleboel opruimwerk bespaard.

Werkboek met oefeningen om je transformatie zo soepel mogelijk te maken

Ga aan de slag met jezelf

In het werkboek kan je oefeningen maken om je overstap naar veganisme makkelijk te maken. Alle valkuilen ruim je uit de weg zodat het je volledig eigen wordt en je ook in je omgeving aanvaard wordt.

ingrediënten verklaard

Vegan abc

De meeste recepten in al onze boeken maken gebruik van simpele ingrediënten die je gewoon in de supermarkt vindt. Maar af en toe gebruiken we eens een specialer ingrediënt wat een serieuze meerwaarde kan zijn. In dit ebook, krijg je wat meer uitleg bij deze ingrediënten. Maar ook van ingrediënten die je vast wel kent, maar die vaak in de vegan keuken gebruikt worden. Wat is het, hoe kan je ze gebruiken, en waar kan je ze vinden

Sneller op tafel, zodat er meer tijd vrij is om leuke dingen te doen

Hoe je zonder veel moeite
een gerecht op tafel zet

Tips om je gerechten sneller klaar te krijgen zodat je tijd over houdt voor hobby’s, sport, om een opleiding te volgen, voor quality time met familie en vrienden.

Mealprepping, je eigen 14 dagen menu opstellen en inspiratie om bepaalde gerechten zonder recept op tafel te toveren.

oh ja, er is meer

Bonussen

Als extraatje heb ik nog enkele bonussen voor je, want wie houdt er niet van cadeautjes 😉 Lijst met vegan voeding, checklist hoe je plantaardige melk kan maken, checklist om eieren te vervangen, …

Deze bundel zorgt ervoor dat je op een leuke en efficiënte manier met jezelf en je ideale levensstijl aan de slag kan. En dit ook probleemloos zal kunnen volhouden.

Beeld eens in wat dit voor jou kan betekenen!

Kies de bundel die bij jou past

Ben je al vegan, maar ben je op zoek naar makkelijke recepten,
dan kan je kiezen voor Vlot Vegan – recepten.

Ben je starter, dan heb je het meest aan de complete en voordelige bundel
om voor jou vegan zo makkelijk mogelijk te maken.

actie: €10 korting

Vlot vegan - recepten
vlot vegan recepten

€27 €17

Vlot vegan -
de bundel

vlot vegan bundel

€37 €27

Wat onze lezers vinden ...

Hier mijn reply over Vlot vegan. Mijn complimenten over deze heldere "Vlot Vegan serie", je heldere schrijfstijl met goed leesbare teksten, goed onderbouwd een scala aan heerlijke recepten, werkt aanstekelijk en motiverend. Nog niet alles gelezen, maar dat hoeft ook niet in een keer. Reeds 38 jaar vegetarisch voedingspatroon te hebben en voor de tweede maal aan de Vegan Challenge te hebben meegedaan, heb ik nu de stap gezet om vegan te gaan. Lichamelijk voel ik me daar veel beter door, maar ook dat ik bijdraag aan een betere wereld. Alle Netflix documentaires bekeken over voedsel, geven een duidelijk beeld dat we juist met een vegan voedingspatroon en lifestyle zoveel beter af zijn. En jou " Vlot Vegan serie" geeft juist daarin een handreiking om de puntjes op de i te zetten ( voor al hetgeen ik al wist, maar ook snel vergat). Ik ben er enthousiast over.
Rino van Rheenen
Hi, ik ben Jimy, 41 jaar en eet sinds ruim een jaar meerdere keren per week veganistisch. Enkel vlees of vis als ik dat een meerwaarde vind in het gerecht. In mijn zoektocht naar leuke gerechtjes voor mijn veganistische eters aan de feestdis kwam ik uit bij het boek "Vlot vegan" ... Wat een aangename verrassing! de receptjes in het boek zijn laagdrempelig en de illustraties uitnodigend. Tot nu toe heb ik de kaaskroketjes gemaakt (vulling lekker, kroketjes nog niet geproefd, zitten in de diepvries) en het no meat loaf (uitstekend!). Ik beveel het boek "Vlot vegan" warm aan.
Jimy

Veelgestelde vragen

Na betaling krijg je een e-mail van ons ledenplatform goherbie.be, met je inlogcode. Onder het kopje “workshops & ebooks” kan je dan alle delen van de bundel downloaden. Heb je al een login bij ons ledenplatform? Dan kan je gewoon daarmee inloggen. Deze bundel wordt toegevoegd bij je andere reeds gekochte producten.

De meeste ingrediënten die gebruik worden kan je in de supermarkt vinden. Met onze vorige boeken, kregen we vaak de reactie dat het leuk was dat het  simpele ingrediënten zijn en dat is in dit boek ook het geval. Soms wordt er eens iets specialers gebruikt, maar dat hoef jij niet te gebruiken. Je kan het wel om zo eens iets nieuws te ontdekken.

Je zal de ebooks in pdf formaat ontvangen. Hierdoor is het zowel op pc als mac, maar ook op smartphone te openen.

De gids en het werkboek zijn voor de beginnende veganist, wie er meer over wilt weten en voor wie zijn eerste stapjes wil gaan zetten.

Als je al veganist ben heb je wel veel aan de recepten, daarom heb ik dit als aparte bundel beschikbaar gesteld. Behalve de recepten krijg je ook toegang tot het ebook “Sneller op tafel”.

Deze bundel is niet verkrijgbaar in fysieke vorm, enkel als ebook. We hebben wel 2 hardcover boeken, nl. No Milky Way- vegan desserts en No Milky Way 2 – vegan lunch.

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen probleem! Stuur gerust een e-mail naar info@veganistischkoken.be en ik beantwoord ze graag voor je.