Na een ganse week vegan kaas werd het hoog tijd voor wat anders. Het was daarnaast lang geleden dat ik mijn wok nog eens uit de kast had gehaald, dus daar moest ook maar weer eens wat mee gebeuren 🙂
Een blik in de groentela leerde me dat er flink moest geimproviseerd worden, en dat ik schijnbaar ‘kerrie-minded’ was ingesteld.
Het resultaat? Een pittige groentenwok met rijst (en vegan kipstukjes in dit geval)
*Als je verse tofu wil gebruiken, marineer je die (minstens) best even een paar uurtjes op voorhand in bijvoorbeeld wat sojasaus en kerrie (of kipkruiden). Anders is de smaak nogal flets. Het kan ook aan mij liggen, want ik ben geen groot tofu fan 😉
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
Ben zelf ook altijd op zoek naar lekkere gerechten die veganistisch zijn. Het gerecht op de foto ziet er al goed uit. Ik denk dat je met verse groenten en kruiden/specerijen een goede, maar ook een veelzijdige smaak kan creëeren!
Hoi Stijn Klaargemaakt en goed gekeurd.