Zelf groentebouillon maken met groenteresten, tomaat, ui, preistengel, loof van venkel, knoflook, aardappel, wortel, peperbolletjes, mosterdzaad, verse kruiden en kruidnagel.
Zelf groentebouillon maken met groenteresten, tomaat, ui, preistengel, loof van venkel, knoflook, aardappel, wortel, peperbolletjes, mosterdzaad, verse kruiden en kruidnagel.
Is dit alles wat er over is van 3 liter water?????
Hoi Marianne. Een deel verdampt natuurlijk maar aan je verbazing te ‘zien’…hoeveel heb je over dan?
Heel leuk filmpje haha! Goed gedaan.
Misschien volgende keer in HD?
Speciaal voor jou de nieuwe video’s in HD aan het exporteren 🙂
Leuk filmpje! Zelf maak ik ook veggie fonds en bouillons. Ik vind de smaak lekkerder als ik de groente eerst even opstoof in olie en dan pas begiet. Ook vooraf roosteren in de oven met een koffielepel tomatenpuree is jummie. Of even grillen in de grillpan. Ook met champignonrestjes kan je heerlijke bouillon maken. En met zeewier. Lekker veel variatie. En de uitgeperste groente ga ik achteraf drogen en fijnmaken tot “instant kruidenpoeder”. Ik vind (savooi)kool echter niet zo lekker als bouillon, jij wel? Smaakt een beetje bitter, niet?
Hoi Jella, de ene groente geeft idd een beter resultaat dan de andere. Voor mij is het restverwerking dus als er toevallig savooi over is…dan gaat die in de pot. Bitterder of niet haha. En idd, je kan overal bouillon van maken. Met zeewier is een persoonlijke favoriet. Sowieso ook bedankt voor de tip van het ‘kruidenpoeder’. Daar was ik nog niet opgekomen 🙂