Zelf groentebouillon maken

groentebouillon maken

Zelf groentebouillon maken met groenteresten, tomaat, ui, preistengel, loof van venkel, knoflook, aardappel, wortel, peperbolletjes, mosterdzaad, verse kruiden en kruidnagel.

No Milky Way 2 - vegan lunch

Ben jij de saaie boterhammen ook zo beu? Check dan zeker ons boek met heerlijke lunchrecepten (warm en koud).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

7 reacties

  1. Leuk filmpje! Zelf maak ik ook veggie fonds en bouillons. Ik vind de smaak lekkerder als ik de groente eerst even opstoof in olie en dan pas begiet. Ook vooraf roosteren in de oven met een koffielepel tomatenpuree is jummie. Of even grillen in de grillpan. Ook met champignonrestjes kan je heerlijke bouillon maken. En met zeewier. Lekker veel variatie. En de uitgeperste groente ga ik achteraf drogen en fijnmaken tot “instant kruidenpoeder”. Ik vind (savooi)kool echter niet zo lekker als bouillon, jij wel? Smaakt een beetje bitter, niet?

    1. Hoi Jella, de ene groente geeft idd een beter resultaat dan de andere. Voor mij is het restverwerking dus als er toevallig savooi over is…dan gaat die in de pot. Bitterder of niet haha. En idd, je kan overal bouillon van maken. Met zeewier is een persoonlijke favoriet. Sowieso ook bedankt voor de tip van het ‘kruidenpoeder’. Daar was ik nog niet opgekomen 🙂

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • vegan kookboeken
  • Meest recente berichten

  • Recente reacties

  • Ook lezen?