Vers uit de bio-groentemand, deze verrukkelijke aardappel- en broccoliburgers! Om de gestoofde prei niet te vergeten…een heerlijke geur en dito smaak.
Het is bovendien een multifunctioneel gerechtje want deze burger kan perfect dienen als voorgerecht (met een slaatje erbij), hoofdgerecht of gewoon ‘fastfood style’ tussen een knapperig broodje met een paar plakjes tomaat, sla, ui en een beetje veganaise. Wel zijn ze niet altijd even makkelijk, want vallen nogal snel uit elkaar. Daarom; voorzichtig omdraaien en ze beter niet te groot kneden. Dat doet het ‘m wel.
Zelf hebben we ze verorberd met een wat sla, tomaat (inderdaad nogal cliché:-) en een slaatje van schijfjes rauwe champignon met een dressing van olijfolie, citroen, mosterd en verse dille. Maar deze burgers kan je met eender wat serveren.
Kook, bijt en smelt! Laat me zeker jullie reacties weten.
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
Bedankt voor een interessante blog
recept uitgeprobeerd én zeer goed bevonden! meer van dus :-)
:-) Bedankt, meer recepten volgen (er staan er overigens al een paar nieuwe...ook lekkere)