Aubergine in de oven met mozzarisella

Laatst geüpdatet:
Aubergine met mozzarisella

Ingrediënten

  • 2 aubergines
  • Mozzarisella
  • 100 gram cashewnoten
  • 2 kl koriander
  • 2 teentje look
  • Beetje sap van gember

Aubergine met Mozzarisella

Bereiding

  • Maak een cashewspread door cashew, koriander, look en gember te mixen
  • Snij een aubergine in de lengte in repen van ca 1 cm zodat je 6 schijven hebt.
  • Leg in een ovenschotel 4 schijven naast elkaar en bestrijk met een beetje olijfolie
  • Smeer hierop een beetje van de cashewspread
  • Leg daarop plakjes mozzarisella
  • Terug 4 schijven aubergine
  • Insmeren met cashewspread
  • Terug beleggen met plakjes mozzarissela
  • Smeer de onderkant en bovenkant van de laatste laag in met cashewspread

Verwarm de oven voor op 180 graden C.

Bak gedurende ca 30 minuten.

Ik heb dit gegeten met amaranth/witloof en een salade.

vegan lunch

No Milky Way 2 - vegan lunch

Ben jij de saaie boterhammen ook zo beu? Check dan zeker ons boek met heerlijke lunchrecepten (warm en koud).

Plaats een reactie