Aubergine in de oven met mozzarisella

Aubergine met mozzarisella

Ingrediënten

  • 2 aubergines
  • Mozzarisella
  • 100 gram cashewnoten
  • 2 kl koriander
  • 2 teentje look
  • Beetje sap van gember

Aubergine met Mozzarisella

Bereiding

  • Maak een cashewspread door cashew, koriander, look en gember te mixen
  • Snij een aubergine in de lengte in repen van ca 1 cm zodat je 6 schijven hebt.
  • Leg in een ovenschotel 4 schijven naast elkaar en bestrijk met een beetje olijfolie
  • Smeer hierop een beetje van de cashewspread
  • Leg daarop plakjes mozzarisella
  • Terug 4 schijven aubergine
  • Insmeren met cashewspread
  • Terug beleggen met plakjes mozzarissela
  • Smeer de onderkant en bovenkant van de laatste laag in met cashewspread

Verwarm de oven voor op 180 graden C.

Bak gedurende ca 30 minuten.

Ik heb dit gegeten met amaranth/witloof en een salade.

vegan lunch

No Milky Way 2 - vegan lunch

Ben jij de saaie boterhammen ook zo beu? Check dan zeker ons boek met heerlijke lunchrecepten (warm en koud).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • vegan kookboeken
  • Meest recente berichten

  • Recente reacties

  • Ook lezen?

    Verse frieten in de airfryer

    Verse frieten in de airfryer

    Verse frieten in de airfryer zijn gezonder dan in de friteuse en lekkerder dan diepvriesfriet. Je denkt misschien dat dit veel extra werk is, je