Inhoud
toon
Ingrediënten
- 2 aubergines
- Mozzarisella
- 100 gram cashewnoten
- 2 kl koriander
- 2 teentje look
- Beetje sap van gember
Bereiding
- Maak een cashewspread door cashew, koriander, look en gember te mixen
- Snij een aubergine in de lengte in repen van ca 1 cm zodat je 6 schijven hebt.
- Leg in een ovenschotel 4 schijven naast elkaar en bestrijk met een beetje olijfolie
- Smeer hierop een beetje van de cashewspread
- Leg daarop plakjes mozzarisella
- Terug 4 schijven aubergine
- Insmeren met cashewspread
- Terug beleggen met plakjes mozzarissela
- Smeer de onderkant en bovenkant van de laatste laag in met cashewspread
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Bak gedurende ca 30 minuten.
Ik heb dit gegeten met amaranth/witloof en een salade.