Desserten zorgen bij mij altijd voor pretoogjes en overijverige speekselklieren. Zo ook bij dit recept. En gezien het tempo waarin ik het resultaat verslonden heb is mijn eindconclusie makkelijk te raden… it’s delicious! Bovendien is dit snel klaar, wat altijd een pluspunt is als je NU wil snoepen 🙂
Dit recept kreeg ik toegestuurd door Annemie Rubens, die vanwege deze actie op mijn eeuwige en grenzeloze respect kan rekenen (hint voor iedereen:)
De Soyatoo in haar recept heb ik wel vervangen door de opklopbare room van Alpro. Persoonlijk vind ik die lekkerder, maar je doet daar natuurlijk helemaal je zin mee. Smullen zal je hoe dan ook!
Deel de rest met je familie en/of vrienden. Hoe moeilijk dat in wezen ook is.
Ons boek No Milky Way met veganistische desserts en zoetigheden is momenteel te bestellen zonder verzendkost. Meer info >>
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
Is het mogelijk om het dessert in de voormiddag te maken en 's avonds te serveren? Of lukt dat niet met de opgeklopte room en sinaasappel sap