Kortingen

Op deze pagina vind je een selectie van kortingen die we mogen aanbieden van onze partners op vegan en ecoproducten. We werken samen met verschillende bedrijven om onze volgers en klanten de beste deals te bieden op een breed scala aan duurzame en milieuvriendelijke producten. Of je nu op zoek bent naar veganistische voeding, biologische schoonmaakmiddelen, gerecyclede kleding of iets anders, wij hebben voor jou iets in de aanbieding.

We updaten deze pagina regelmatig, dus kom gerust terug om te kijken welke nieuwe deals we hebben. 

Aqualine waterfilter

De Aqualine waterfilter is een geweldige manier om het water dat je drinkt te zuiveren en te verrijken met essentiële mineralen. Deze filter verwijdert onzuiverheden en chloor uit het water en voegt tegelijkertijd mineralen zoals calcium en magnesium toe, waardoor het water gezonder en lekkerder wordt om te drinken.

G’nger

G’nger gemberdrank is een heerlijk verfrissende drank met een unieke smaak. Gemaakt van de hoogste kwaliteit biologische gember, is deze drank perfect voor iedereen die houdt van de kruidige smaak van gember. G’nger is niet alleen lekker, het is ook gezond!

CelXpert

CelXpert is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige voedingssupplementen

Today rocks

Today.rocks is een Nederlands merk dat zich richt op het leveren van hoogwaardige, liposomale supplementen. Het aanbod omvat vijf verschillende en belangrijke supplementen die in handige dag- of maandverpakkingen worden geleverd, en er zijn ook specifieke bundels beschikbaar die volledig op maat kunnen worden samengesteld. Opgelet: de D3 in niet vegan, de rest wel.

Plant B

G’nger gemberdrank is een heerlijk verfrissende drank met een unieke smaak. Gemaakt van de hoogste kwaliteit biologische gember, is deze drank perfect voor iedereen die houdt van de kruidige smaak van gember. G’nger is niet alleen lekker, het is ook gezond!

Torq

De meeste producten in het assortiment van de TORQ sportvoeding zijn ofwel biologisch (gecertificeerd) of dragen het fair-trade label. 

Daarnaast worden er in de sportvoeding van TORQ geen chemische zoetstoffen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen toegevoegd. 

Aquatrue

AquaTru is een handzame waterfilter. Deze werkt op basis van drie verschillende filters die in de machine gemonteerd zijn en hebben een bepaalde volgorde. De filters halen vrijwel alle vervuilingen uit het water, waarbij de derde filter gebruik maakt van omgekeerde osmose om zelfs virusdeeltjes en bacteriën uit het water te halen. Binnen 15 minuten kan de machine 3 liter water zuiveren en 99% van alle vervuilingen worden er door de filters uit gefilterd.

Lastobject

Lastobject maakt herbruikbare producten waarvan de lastswab het meest bekende is. Herbruikbare oorstokjes, tissues, watjes en maandverband. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken 😉 Recepten voor ontbijt, lunch en diner.