Voor wie het nog niet wist; marsepein maak je in een handomdraai!
Extra voordeel is dat deze marsepein dan meteen van een betere kwaliteit is dan de industriële, aangezien het aandeel amandelen dan meestal lager is. Hier is het fiftyfifty wat de verhouding suiker/amandelpoeder betreft. Pluspuntje, en de smaak is minsten even lekker.
Ik heb deze gemaakt met no-egg, maar ik vraag me eigenlijk af of je met sojamelk alleen niet hetzelfde resultaat zou krijgen. Ik zou zeggen; probeer het voor me uit en meld je bevindingen:-)
De bereiding kost je inclusief afwegen zo’n 5 minuten. Je kan ‘m ook direct eten, maar voor het lekkerste resultaat adviseer ik om ‘m er worst van te draaien en deze een paar uur in de koelkast te leggen.
Een zoete vegan worst…nou nou:-)
Voorbeeld: Biggetje
Inspiratie voor gevorderden:
Ons boek No Milky Way met veganistische desserts en zoetigheden is momenteel te bestellen zonder verzendkost. Meer info >>
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
die ga ik ook proberen, na de verhuis!
Dank je wel, ga het vanavond proberen. Ik heb de afbeeldingen voor gevorderden even bekeken, maar...ik denk dat ik daar maar even mee ga wachten hahaha!!
We proberen dit zo spoedig mogelijk uit.