Ovenschotels zijn altijd erg handig. Je kan ze makkelijk de avond voordien bereiden. Maak nog wat puree of zo voor er bij en je hebt snel eten. Heb je de volgende dag een drukke dag, voeg dan bij de groenten in de schotel bijvoorbeeld ook schijfjes aardappel. Als je dan thuis komt, gewoon de schotel de oven in duwen en ondertussen een half uurtje ontspannen tot de oven piept 🙂 en dan smullen!
Lijkt je dit lekker? Dan zou ik het leuk vinden mocht je het recept delen.
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…