Vegan rice krispies met dandies

Vegan rice krispies met marshmallows

Dit recept + foto ontvingen we van Roos Failla. Bedankt hiervoor!

  • Smelt wat plantaardige margarine in een steelpannetje op een middelhoog vuur.
  • Doe er een pak dandies marshmallows (vegan marshmallows) in en laat mee smelten. (dit neemt wat tijd in beslag) Regelmatig goed roeren.
  • Als alles gesmolten is, voeg je ± 2 koppen gepofte rijst (of pof deze zelf) toe. Roos gebruikte hiervoor Nicky Numbers van de halm omdat deze al zoet zijn.
  • Alles goed mengen en uitstrijken in een lichtjes ingevette vorm met kokosolie. Alles goed uitstrijken, dit heeft soms zelf brute kracht nodig om in vorm te brengen.
  • Je kan deze toppen met wat gesmolten veganistische chocolade, sinaalappelzeste of zoveel meer. Laten afkoelen in koelkast en daarna in kleine stukjes snijden.
  • Bewaar ze in de koelkast.

Ons boek No Milky Way met veganistische desserts en zoetigheden is momenteel te bestellen zonder verzendkost. Meer info >>

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • vegan kookboeken
  • Meest recente berichten

  • Recente reacties

  • Ook lezen?