Groene of witte asperges? Kiezen tussen de twee is haast misdadig dus eet ik ze voor het gemak allebei even graag 🙂
Voordeel van groene asperges is dat je ze niet hoeft te schillen. Kan tellen als het snel moet gaan en dat kwam vandaag prima van pas héhé.
Beste tip die ik je over asperges kan geven: ze smaken op zichzelf al zo lekker dat je ze alleen maar om zeep zou doen als je meerdere groenten zou toevoegen. Kortom, wanneer je asperges wil serveren, laat ze dan de hoofdrol spelen en beperk de ‘afleiding’. Daar heb ik me bij dit recept ook aan gehouden 🙂
* de gaarheid is afhankelijk van de dikte van de asperge. Goed bij de les blijven dus 🙂
Smakelijk aan alle asperge-fans! Ben jij er één? Laat dan zeker onderaan deze pagina een reactie achter 🙂
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
View Comments
Waar wordt de tamari gebruikt?