Meer kokos! In plaats van verse kokosnootmelk ben ik – na het geklooi in mijn video – voor dit recept wel overgeschakeld op kokosmelk uit bric. Die is bovendien al inclusief vruchtvlees en dus lekker dik en romig.
Ideaal voor deze ‘spicy’ stoofschotel! Je kan er eventueel deze kokoschutney met rijst bij serveren (of gewoon wat rijst bijkoken)
Opmerking: de kruidnagels zijn moeilijk terug te vinden, dus beetje uitkijken bij het eten!
Like dit recept als het spicy genoeg is 🙂 Delen mag ook!
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…