De geur van gegrilde paprika’s vind ik altijd heerlijk. Daarom alleen al maak ik deze saus zo graag. Je zou het net iets sneller kunnen maken als je de paprika’s niet grilt, maar dat gaat ten koste van de smaak.
Deze saus kan je over pasta doen en je hebt een snelle hap. Wil je het wat uitgebreider dan kan je er vegan kipstukjes of andere vlees- of visvervanger bij eten. Ook lekker om er veldsla of ruccola onder te doen, zonder mee te mixen.
Optioneel: heb je het graag wat pittiger snijdt dan een halve rode peper in fijne stukjes en voeg deze toe op het moment dat je de knoflook toevoegd.
Ook lekker met wat geroosterde pijnboompitjes.
Meer sausjes, zowel warme als koude vind je in ons ebook Vegan Sauzen.
Smakelijk! Laat me zeker weten wat je van dit recept vindt. Dat kan onderaan deze pagina in een reactie.
Koken is al lang niet meer het verplichte dagelijkse ritueel puur om ons te voeden.…
Steeds meer mensen zoeken naar plantaardige alternatieven voor vlees, zuivel en eieren. Misschien wil je…
Wij zijn ondertussen al een tijdje de navulbare, duurzame en 100% natuurlijke deodorant van WILD…
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…