Gary Yourofsky – Beste speech ooit

Wie zich volledig aan het veganisme wil overgeven – en nog wat extra motivatie nodig heeft – kan ik deze video aanbevelen.

Het is een zeer interessante en onderhoudende speech van Gary Yourofsky, een Amerikaanse veganist/activist die er bepaald geen doekjes omwindt.

Natuurlijk zijn er wat ‘shockerende’ beelden (die inmiddels iedereen wel kent, maar niet wil kennen), maar verder is dit vooral inspirerend en rechtdoorzee.

In elk geval biedt het een aantal nieuwe inzichten. Ook voor mijzelf.
En uiteraard hoor ik jullie reacties graag!

No Milky Way 2 - vegan lunch

Ben jij de saaie boterhammen ook zo beu? Check dan zeker ons boek met heerlijke lunchrecepten (warm en koud).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

2 reacties

 1. Ik vind de documentaire al te oud. Iedereen weet inmiddels dat de dieren zo niet meer behandeld mogen worden, zeker hier in België niet.
  Wat de vleesvervangers betreft, twijfel ik ook of dat wel een goed alternatief is.
  Het is niet natuurlijk en bezorgt ons veel afval,
  Misschien moeten mensen aangespoord worden om gezonder te koken met seizoen vriendelijke producten. Voor de rest vind het zeker de moeite waard om de jeugd zo in te lichten, zijn zijn de toekomst.

 2. Precies wat ik moest horen! Ik ben ook 1 van die eeuwige vegetariërs die niet overschakelt naar het veganisme door de… Jaja… Kaas! Schaam op mij! Ik ga mijn best doen op er toch aan te weerstaan!

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • vegan kookboeken
 • Meest recente berichten

 • Recente reacties

 • Ook lezen?

  cadeuatips vegans

  13 beste cadeautips voor veganisten

  Of het nu gaat om een verjaardag, een huwelijksfeest, een housewarming party of de eindejaarsfeesten … cadeautjes kopen (en krijgen) hoort er simpelweg bij. Niet

  Vegan jeans - duurzaam

  Vegan jeans

  Als vegan kan het soms een uitdaging zijn om een vegan jeans te vinden. Daarom ging ik op zoek naar welke merken dit aanbieden. Naar

  Vegan riemen voor dames en heren

  Vegan riemen voor dames & heren

  Vegan riemen? Ja hoor, vegan draait niet alleen om eten. Een degelijke riem is vaak gemaakt van leder en dat is een dierlijk materiaal wat

  Download gratis weekmenu

  vegan weekmenu