Vegan tapas maken – ideetjes en recepten
Vorige week vrijdag gingen mijn vriend en ik voor het eerste sinds corona nog eens uit eten. Het werd de Levensboom in Hasselt, een restaurant
Vorige week vrijdag gingen mijn vriend en ik voor het eerste sinds corona nog eens uit eten. Het werd de Levensboom in Hasselt, een restaurant
De feestdagen breng je door met je familie. Of dat geldt althans voor de meesten onder ons. En in geval die deze keer met z’n
De pompoen is terug! Alle reden tot vreugde want je bord wordt er alleen maar kleurrijker én lekkerder van 🙂 Simpel gerechtje deze keer maar
Een feestelijk en tegelijk voedzaam voorgerecht. Amaranth is “het graan van de inca’s” en is enigszins vergelijkbaar met quinoa. Een fijne korrel met een leuke
Fan van rode biet en opzoek naar een kleurrijk voorgerecht? Behold! Het is een behoorlijk simpel gerecht (niet zelden de beste) en het smaakt en
Qua bordschikking lijkt het er misschien op, maar dit voorgerecht heeft natuurlijk weinig te maken met ‘asperges op Vlaamse wijze‘. Ik heb me er zeker
Iedereen kent waarschijnlijk de tompoes, een zoet gebakje met laagjes van bladerdeeg, banketbakkersroom en suikerglazuur. Oorspronkelijk komt de tompoes uit Nederland (waar hij roze glazuur
Een erg mooi (voor)gerechtje en heerlijk van smaak. Bovendien vraagt de bereiding niet zoveel tijd. Je kan het ook als een aparte salade bij een
Nogal een naam voor iets dat in feite vrij simpel is. Wel een erg geslaagd experiment, al zeg ik het zelf:-) Natuurlijk weet jij zo