Geroosterde rode bieten

Geroosterde rode bieten

Rode bieten; niet iedereen is er even enthousiast over, maar wij hebben het enorm leren waarderen.

Ingrediënten geroosterde rode bieten

  • 6 rode bieten – in gelijke partjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl gedroogde tijm
  • versgesnipperde peterselie
  • peper en zeezout

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Doe de partjes rode biet in een ovenschaal en besprenkel ze met de olijfolie. Voeg ook de tijm knoflook en peper en zout (naar smaak) toe en meng alles goed door elkaar. Rooster de bietjes gedurende 35 minuten (of tot ze zacht en beetgaar zijn). Bestrooi ze vlak voor het serveren met de verse peterselie.

Tip:

  • Voor een extra ‘touch’ kan je de bietjes nog licht besprenkelen met wat balsamicoazijn (niet teveel).
Geroosterde rode biet met aardappelkroketten en seitanstoverij

Heerlijk met zelfgemaakte aardappelkroketten en seitanstoverij

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
vegan weekmenu

Schrijf je in en ontvang
ons gratis Vegan weekmenu

Vegan eten hoeft niet moeilijk te zijn. Met dit kant-en-klare weekmenu hoef je zelfs niet meer na te denken ;-) Recepten voor ontbijt, lunch en diner.

Praat lekker mee ...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • vegan kookboeken
  • Meest recente berichten

  • Recente reacties

  • Ook lezen?

    Verse frieten in de airfryer

    Verse frieten in de airfryer

    Verse frieten in de airfryer zijn gezonder dan in de friteuse en lekkerder dan diepvriesfriet. Je denkt misschien dat dit veel extra werk is, je

    Download gratis weekmenu

    vegan weekmenu