Kan je als vegan sous vide koken? 6 manieren.
Sous vide is het koken van ingrediënten in een zak op een constante, lagere temperatuur. Meestal gebruikt men deze techniek bij vlees en vis zodat
Sous vide is het koken van ingrediënten in een zak op een constante, lagere temperatuur. Meestal gebruikt men deze techniek bij vlees en vis zodat
Aluminium wordt vaak gebruikt om boterhammen in te pakken, in de oven om iets af te dekken of op de bbq om iets op te
Het is prachtig weer en we kunnen helaas nog niet op vakantie, op leuke uitjes of gezellig genieten met je partner of vrienden op restaurant.
Ananas is iets wat ik niet zo heel vaak eet, maar als ik het eet dan liefst vers en het zelf schillen en snijden. Het
Momenteel heb ik heel wat flespompoenen (butternuts) in huis; allemaal gekregen. Na tig keer pompoensoep kon ik toch niet weer pompoensoep maken. Een deel gaat
Een flespompoen kan je in verschillende gerechten verwerken. Maar hoe begin je nu aan zo’n grote peer. Kijk eerst welk gerecht jij wil maken, dan
Er er zijn heel veel verschillende soorten sojasaus. In grote lijn heb je zoete (zoals ketjap en teriyaki) en zoute sojasauzen. Bij deze laatste heb
Zoals je in mijn vorige blog over het organiseren van een potluck zag, had ik voor het dessert op de BBQ gezorgd: bananen met chocolade
Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik altijd bananen in de diepvries heb zitten. Ik vind het heel handig om steeds een voorraadje
Ik was pas uitgenodigd op een BBQ potluck en dat was supergezellig. Dus het leek me wel leuk om je wat tips mee te geven
We horen het mensen zo vaak zeggen: “ik zou vaker veganistisch eten als het niet zo duur was”. Alleen, is dat ook echt zo? Moet
Herfst, een tijd waarin alle kastanjebomen mooie noten dragen. Er staan kastanjebomen in mijn buurt, op de route waar ik meestal met Snoopy wandel. In